Afvallen zonder stress

Wil je een gezond gewicht bereiken? Zonder teveel stress of teveel gedoe? Je wilt niet dat iemand meekijkt met je leefpatroon of eten, maar je wilt gewoon een gebruiksaanwijzing wat gegarandeerd werkt! Dan ben je hier aan het juiste (web)adres.

 • Van 86 naar 68! (oftewel; je wilt zo’n 10-15 kg afvallen)
 • Je kijkt altijd standaard al op de ingrediëntenlijst van producten (of weet wat erin zit)
 • Je hebt vrijwel alle diëten al geprobeerd of kent ze (homoonfactor, Sonja, Montiac, koolhydraatvrij etc)
 • Je eet echt heel weinig, maar het gaat er maar niet af
 • Je houdt niet erg van veel sporten en vindt dat je zou moeten kunnen afvallen zonder al teveel gesport
 • Je bent niet zo’n keukenprinses, dus houdt niet van lang in de keuken staan of veel ingrediënten gebruiken of kopen (je bent dus erg praktisch in de keuken). En je houdt niet van groene smoothies of superfood

Deze manier van afvallen is voor mensen die rond de 10-15 kilo zouden willen afvallen. En ook al veel van eten afweten. Echter, je hebt veel geprobeerd maar je weet eigenlijk nog steeds niet of wat nu precies de gebruiksaanwijzing is. Je weet dat dit wel inspanning vergt van je.

Wil je dit? Dan heb ik wellicht de oplossing voor je!

Eigenlijk kun je vrijwel alles eten, alleen wat je moet weten is om in welke combinatie te eten en de hoeveelheid (dus aantal grammen).

Zonder calorieën tellen.

Je weet van alles van eten. Hebt geshaked, gesonjaad, Jesse van de Velde, gemontignact, de dure atkins producten gekocht… ik hoef jou niets meer te vertellen.

Sterker nog, je weet wat eten met je doet. Je weet dat het psychisch is, dat eten, je weet alles, maar je bent gefrustreerd omdat je telkens als je dieet echt weinig eet en veel sport….en op die weegschaal zie je dat je toch maar zo weinig bent afgevallen. En dan kost een kilo je zo ontzettend veel energie, dat je dan maar weer probeert om te accepteren hoe je bent…zucht…

Ik weet precies hoe het voelt. Ik heb het allemaal meegemaakt.
Je weet dat je meer kunt bereiken door altijd matig te eten, maar…

Je weet niet wat nu nodig is om echt gezond af te vallen. De ene raadt een bepaalde methode aan  aan maar een ander vertelt je juist iets anders. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?  Je voelt je overdonderd door de grote hoeveelheid aan informatie. Er zijn talloze mogelijkheden, maar het enige wat je wilt, is eigenlijk rust in je hoofd en ‘echte’ keuzes kunnen maken. Hoe kom je daar?

Je bent de frustratie zat. Je hebt van alles en meer geprobeerd; soms met een beetje succes en andere keren niet. Maar je merkt hoeveel energie het kost allemaal.

Je hebt het gevoel dat je tijd verspilt in je leven omdat je nog steeds niet weet hoe je dingen moet aanpakken eerlijk gezegd.. Maar je weet dat het belangrijk is voor je leven. Je partner lijnt ook maar daar lijkt het wel te lukken. Als jij hetzelfde eet dan kom je aan. Je hebt al zoveel geprobeerd en je gunt het jezelf om je lekker in je lichaam te voelen. 

Achtergrond

Hoi ik ben Ivette (1.72m) en volgens mij stoei ik vanaf mijn 16e al met mijn gewicht. Waar ik een gezonde, Hollandse meid was, voelde ik me dikker dan ik was. Zonde, want zo heeft mijn gewicht me in zijn greep gekregen. Mijn zwaarst was ik rond de 100 kilogram en wat voelde ik me ongelukkig.

Mijn ‘normale’ gewicht was rond de 85 kg. Op zich prima, maar was altijd of aan het lijnen, of niet aan het lijnen. Ik kan gewoon niet goed matigen.

Dan was ik weer rond de 82, maar dan liet ik het weer lopen tot 85 kg (fase 1) en dan ging ik weer als een gek lijnen. En telkens had ik weer hoop bij een nieuw dieet. Homoonfactor, Sportvasten, Fitnesspall, Ladyline, Easyslim, Een maand fruit… het hielp kort maar daarna kwam ik weer aan. Dan ging ik weer met Fitnesspall calorieën tellen maar vervolgens zou ik 400 extra mogen eten (omdat ik had gespind) maar dat werkte voor geen meter. Helaas.

En veel mensen zeggen: je moet de kachel laten branden, dus voldoende eten. Alleen…voor mij werkte dat niet. En wat zou ik dan wanneer moeten eten? Wel of geen fruit, wel of niet na het eten, ik kocht me suf aan superfoods (duur), maar niets hielp. Hormooncoaches zagen dingen die er niet waren.

Voor mij werkte alleen minder eten om af te vallen. Dus het betekende voor mij telkens echt weinig eten (‘s morgens yoghurt, ‘s middags een broodje met een plakje kaas en ‘s avonds 600 gram groente + 80 gram kip) en dan was er zondags weer 300 gram af. Moedeloos werd ik ervan. Maar ik wilde niet meer shaken (daar werd ik zo chagerijnig van).

En ik gunde mezelf gewoon me lekker voelen in mijn lijf.

Op een gegeven moment had ik wat tijd en dit wilde ik investeren om goed in mijn lichaam te zitten. En ik heb onderzoek gedaan en kwam uit bij een bepaalde methode die aangeeft exact hoeveel je van welke voedinggstoffen mag eten. Dus… voor het eerst een duidelijke instructie waarbij je ook nog kunt variëren.

Mijn kosten waren ruim 800 euro om dit te volgen. Hier zat veel begeleiding bij, maar dat was helemaal niet nodig! Want het werkte vanaf de eerste week. En nu ben ik, zonder chagerijnigheid, zonder hongergevoel, gezond op weg naar een gezond gewicht (ik denk ergens rond de 65-70 kg).

Ik had het gevoel dat ik relatief veel at (dus veel kaas op mijn cracker, hamburger etc) en ik zag dat ik toch bijna een kilo afviel per week. Het koken kost bijna geen tijd, makkelijk mee te nemen en ik kan kiezen wat ik eet die dag, en ook kijken waar ik zin in heb. Het eten is basic, dus goedkoop.

Het kostte veel geld, maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit met anderen wilde delen, zodat het ook voor jou toegankelijk wordt.

Bedenk wel dat het een dieet is en blijft. Het is geen toverformule of zo dat je van alles mag eten. Het werkt het beste bij regelmaat en ritme. Dus als je veel onregelmatig eet, of snel veel wilt afvallen dan is dit niet geschikt voor jou.

Links: de foto toen ik 85 kg was
Rechts: 75 kg (en de knijpers zijn nodig)

Meest gestelde vragen

Uitgangspunten van dit dieet

Dit dieet is gebaseerd (wetenschappelijk) dat je zowel de juiste voedingsgroepen (eiwitten, groenten, fruit, koolhydraten) binnenkrijgt, als exact de juiste hoeveelheid om de juiste reserves aan te spreken in je lichaam.  En dat werkt!

Bij dit dieet hoef je dus geen calorieën te tellen. De ene dag heb je meer zin in vet en/of veel, de andere dag gezond. Met wat je in huis hebt kun je prima variëren. Het is natuurlijk wel goed om te variëren.

Voor wie wel en voor wie niet?

Voor wie wel:

 • Mensen tussen de 1.60 en 1.80, zonder gezondheidsklachten of zeer veel overgewicht, die tussen de 15 en 10 kilo willen afvallen
 • Mensen die gemotiveerd zijn en wel begrijpen dat ze er zeker 13 weken voor uit moeten trekken om in zichzelf te investeren

Voor wie niet:

 • Mensen die snel veel willen afvallen (crash dieet)
 • Mensen van veel overgewicht (meer dan 15 kilo), zoek dat een specialist
 • Mensen die een hip dieet willen doen
 • Mensen die heel onregelmatig leven
 • Mensen die hele fanatiek willen sporten
 • Mensen die graag bijzonder koken
 • Het bestaat niet uit (moeilijke en vieze) shakes, superfoods of ander hip voedsel. Het is ‘gewoon’ eten, bij iedere supermarkt te koop

Kan mijn gezin mee-eten?

Je kunt in principe ‘gewoon’ koken. Alleen weeg je voor jezelf de ingrediënten af. Maar je kunt gewoon in principe alle groente/vlees combinatie eten. En als je bijvoorbeeld op je werk de lunch moet meenemen, dan kan dat gemakkelijk.

Wat is het verschil met andere diëten?

De meeste diëten zijn gebaseerd op calorieën. Ik ben erachter dat dat dus niet hoeft. Een aantal andere diëten (Atkins, Paleo, homoon) zijn gebaseerd op combinaties en voedingsstoffen. Heel goed! Echter, wat je niet weet is HOEVEEL je hiervan mag eten en in welke combinatie.

Wat is je investering (kosten)?

Dus ik heb erover nagedacht: ik vraag 17 euro zodat ik weet dat jij serieus bent (als ik je dit gratis geef, dan heb je veel minder kans dat je dit gaat doen). Daarna wil ik afspreken dat je 10 euro betaalt per afgevallen kilo. Dus ik ga je regelmatig vragen hoe het met je gaat en na 13 weken gaan we kijken. Als je niets bent afgevallen betaal je niets, als je tot 5 kg bent afgevallen betaal je 50 euro en als je meer dan 5 kg bent afgevallen betaal je 100 euro.

Natuurlijk werkt dit alleen op basis van vertrouwen. Maar dit betekent dat ik nu al mijn vertrouwen aan jou geef dat het jou gaat lukken!

En ik denk dat je me met liefde die 100 euro betaalt. Want je hebt een methode in handen die je je leven lang kunt gaan gebruiken en toepassen. Dat weet ik zeker.

Hoe kan ik beginnen?

Koop direct je ticket voor 47 euro. Hier vind je alle informatie wat nodig is. Je kunt, na aanschaf, binnen 2 dagen beginnen! Geen moeilijk gedoe.

Wat als ik nu een smokkel en/of uit eten ga?

Dit dieet gedijt echt het beste bij regelmaat. Dus als je gemiddeld 2x per weet uit eten gaat en verder weinig wilt eten, dan ben je niet aan het juiste adres met dit dieet.

Smokkelen is geen punt. Een keer uit eten gaan of een keer een wijntje ook niet. Alleen…zorg dan wel weer dat je in het ‘ritme’ komt. Het gaat echt om de juiste combinatie en hoeveelheden eten. Het werkt niet als je de ene dag veel meer eet en de volgende dag minder. Het gaat om elke dag dezelfde juiste hoeveelheid voedingsstoffen.

Als je je ticket hebt gekocht krijg je:

 • Een video waarin ik je precies vertel wat je wanneer kunt eten
 • De twee geheimen wat ontbreekt bij 99% van de diëten:

  – Hoeveel je mag eten (grammen) en wanneer
  – Welke combinaties

 • De start, hierin kun je een keuze maken. Dit staat beschreven in een document
 • Voedingswijzer; waar kun je allemaal uit kiezen en wat moet je vermijden
 • Een boodschappenlijstje voor de eerste week met daarin wat jij vooral lekker vindt. Daarna kun je gemakkelijk zelf verder
 • Een overzicht van mijn favoriete recepten en waar je op internet kunt kijken voor meer inspiratie

Heb je toch nog een vraag? Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

GEEN RISICO MET MIJN 100% GARANTIE. NIET TEVREDEN? GELD TERUG

MELD JE VANDAAG AAN EN KRIJG HET GEWICHT WAT BIJ JE PAST

Je investering is 100% veilig. Mocht je erachter komen dat dit dieet niets voor jou is, dan krijg je gewoon je investering terug.