Voor wie?

Ben jij die ondernemer die dagelijks bezig is met z’n klanten en z’n business? Maar zie jij heel veel potentie als je je product ook via andere kanalen gaat aanbieden?

Alleen zie je hier tegenop omdat je geen kaas hebt gegeten van techniek, of heb je gewoonweg niet de tijd om hier aan te beginnen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. We kijken naar een efficiënte samenwerking, zodat de teller niet direct begint te lopen zonder dat je weet wat het oplevert!

  • Zoek jij al een tijdje een partner om mee samen te werken die vooral het technische gedeelte voor de rekening neemt?
  • Heb je heldere ideeën, maar loopt je hoofd over voor de uitvoering?
  • Zoek je iemand die je kan adviseren en helpen implementeren op het gebied van bijvoorbeeld; eboeken (‘schrijf deze in 1 dag), het maken van opleidingsomgeving, het neerzetten van een webinar of online training, het kopiëren van je website voor verschillende doelgroepen (+ bijbehorende producten),  het inrichten van funnels …. maar wil je nog wel vooral kijken wat bij jou en je product past?
  • Heb je geen kaas gegeten van de techniek of weet je nog niet wat je wilt?
  • En de kosten? Daar moet je juist niet naar kijken, ik weet juist efficiënte manieren om deze zo laag mogelijk te houden en zo goed mogelijk in te zetten.

Online Training: "Boost je business met deze 3 basisbeginselen"

Je kunt de online training hieronder bekijken. Met de witte balk kun je de training stopzetten en terugkijken.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het voor jou, Ivette?

Ik werk voor 1 of 2 klanten per keer. Dus ik ondersteun niet heel veel klanten. Ik kies een partner die goed bij me past.

En ik zet me in voor je!

Mijn doelstelling en passie is juist om te kijken wat bij jou past. Welke kanalen, welke klanten. En ik weet van alles net genoeg om te kijken of het goed werkt. Bijv een campagne op facebook. Blijkt dit te werken, dan kun je, om dit te professionaliseren, een VA inhuren, die dat nog verder optimaliseert. Maar van de basis weet ik meer dan genoeg af.

Het gaat vooral om het opzetten van proeftuintjes om te kijken wat vooral wel werkt.

Ivette, wat kun je allemaal?

In de loop van de jaren heb ik zoveel geleerd. En bij alles wilde ik dat het schaalbaar was. Dus niet bijv een website kopen, of een opleidingomgeving waarbij je maandelijks een fee betaalt, maar juist dat het betaalbaar blijft.

Wat ik kan? Bijvoorbeeld: maken websites, opzetten, inrichten en implementeren opleidingomgeving (gekoppeld aan betaalsysteem), funnels inrichten en opzetten in je mailsysteem, mailsysteem inrichten, webinars maken, inrichten webinarsoftware, facebook advertentie opzetten, producten opzetten (ebook, blogs, vlogs) en nog veel meer.

Voor wie is het geschikt?

Er is een verschil tussen deze online training en een live training. Een live training wordt een webinar genoemd. En een webinar wordt gegeven op een van tevoren afgesproken tijdstip.

Je hebt passie, maar niet de tijd of nog de plannen concreet genoeg om een VA of business coach in te huren. Of je zoekt een business coach die ook implementeert, maar dan met andere tarieven.

En je wilt graag samenwerken, omdat je liever in een team werkt dan alleen.

Verder ben je (zeker) niet perfectionistisch, je houdt van iets proberen. Ook als het eindproduct nog niet 100% is.

En je hebt een lopende business of je hebt zo’n geweldig idee maar het is te groot om in je uppie op te pakken.

Wel wil je zelf blijven bepalen wat je doet. Je kunt goed feedback ontvangen en geven. En je houdt van efficiënt werken.

Hoeveel tijd kost me dit?

Het kost tijd samen om te kijken waar je heen wilt. En afstemming. Reken toch al snel op (vooral in het begin) een paar uur per week.

Dus het is niet zo dat je een opdracht geeft en dat is het! Dit concept is gebaseerd op samenwerking.

Eerst toch nog vragen?

Heb je veel geleerd in de training? Maar heb je toch nog vragen of opmerkingen? Dat kan ik me helemaal voorstellen. Vul eenvoudigweg je gegevens in, dan neem ik contact met je op.

Warme groet, Ivette