Vrijdag 28 februari 2020 (omgeving Amsterdam / Utrecht)

Veel mensen zitten in de knoop met hun emoties. Het lijkt of deze willekeurig naar boven komen. Ken je de situatie? Iemand maakt een (kleine) impact en in je hoofd wordt het ineens een chaos. En dan moet je nog reageren…

Doe mee met deze trainingsdag. Je krijgt van tevoren toegang tot 2 online lessen die je leert om je triggers te herkennen die jou geluk in de weg staan.

Wil je meer helderheid krijgen over wat je emoties jou te vertellen hebben en hoe je dit vertaalt? Tóch eens die stap zetten en kijken wat je innerlijke stem zegt?

 • Laagdrempelig, en in een kleine veilige groep
 • Lichaamstaal (non-verbale communicatie) krijgt grote aandacht
  (dus niet alléén maar het denken)
 • Investering: 297 euro (incl eten en drinken)

"De meeste mensen zetten onzekerheid om in problemen. Leer onzekerheid in mogelijkheden omzetten" - Ivette

Wat houdt de dag concreet in?

Let op: deze dag is niet een dagje over je gevoelens praten, maar vooral voor mensen die direct willen weten waarom ze op een bepaalde manier reageren en dit willen begrijpen.

WIL JE DIT?

 • Je hebt genoeg om over je problemen te praten, maar wilt echt iets veranderen
 • Je wilt een praktische aanpak met zichtbaar resultaat in het dagelijks leven
 • Heft in eigen handen nemen en regie over je hebben

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

Goed (met jezelf) communiceren is geen kwestie van een trucje, of geluk hebben dat je het kunt. Ook als je denkt dat het jou niet lukt, je schaamt of schuldgevoel hebt, dan is dit juist voor jou!

“Je lichaam liegt nooit

De Live-dag bestaat uit theorie en praktijk. Het zorgt voor helderheid in je hoofd, je beter weet hoe je overkomt. Dit maakt dat je meer regie over je leven krijgt. Dat je meer bewuste keuzes leert maken. Dat helpt!

 • De dag duurt van 9.30 tot ca 17.30 uur (inclusief lunch) en er is daarna nog gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.
 • Er zijn maximaal 6 deelnemers. En de training is laagdrempelig,  zodat je ook kunt meedoen als geen ervaring hebt met groepen.
 • Vooraf aan de training is er een intakegesprek, zodat we weten waar jij aan gaat werken die dag!

Heb je nog vragen?

Hoi, ik ben Ivette. En ik kan me voorstellen dat je nog best vragen of opmerkingen hebt over deze Live-dag. Vul hieronder het formulier in, dan neem ik contact met je op!

Warme groet, Ivette