“De meeste mensen zetten onzekerheid om in problemen. Leer onzekerheid in mogelijkheden om te zetten” – Ivette Bakker, Expert Innerlijke Communicatie

september, 2023

Geen webinar

Het live webinar start over:

2019/05/30 19:30:00

In dit live webinar ontdek je:

  • In je leven kom je momenten tegen dat het lijkt of je automatisch een toezegging doet. Vervolgens vraag je je af hoe het kan dat je dit toch doet? Dus behandeld wordt: Hoe je direct stopt met pleasen zonder schuldgevoel
  • Eigenlijk is er maar één makkelijk zin die zorgt dat je zelf keuzes maken. En die je ruimte geeft. Deze zin wordt dan ook gegeven: Die éne tip die je leven direct verandert
  • Onbewust gebruiken we elementen in ons leven waarvan we denken dat dit ons helpen. Of dat we dit ook daadwerkerlijk zijn. Echter, dat is juist niet het geval. Het omgekeerde is waar! Dus ontdek wie je echt bent en Ontdek welke trigger jouw geluk in de weg staat
  • “Je moet niet zo negatief denken”, een leuk advies, maar waar komen die gedachten vandaan? En beter nog; hoe kom je ervan af? Dus: Waarom positief denken niet werkt (en ook niet hoeft)

Ik weet zeker dat je veel aan dit webinar hebt. En het is fijn om live te doen, zodat het een interactieve bijeenkomst wordt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik me opgeef?

Je schrijft je in door middel van je email adres. Op je email adres krijg je een bevestiging en ook nog enkele mailtjes met informatie en de link hoe en waar je kunt inloggen.

Op het afgesproken tijdstip log in je in.
Lukt het je niet om erbij aanwezig te zijn? Soms wordt er een opname gemaakt, maar niet altijd. Je kunt me altijd wel een mail sturen dat je een opname wilt terugkijken.

Wat ga ik leren met dit webinar?

Je krijgt handvatten die je direct kunt toepassen. Je gaat leren hoe je brein voro je werkt, maar ook wanneer je brein jouw geluk in de weg staat. Je krijgt die éne tip die direct zorgt dat je ruimte krijgt in je leven, en je gaat ook in je omgeving gaat herkennen of iemand ‘echt’ zichzelf is of ‘niet echt’. Dat is al heel waardevol.

Wat is er veranderd na het volgen van het webinar?

Dit webinar is om jou te helpen en handvatten te geven.  Vele mensen zijn verbaasd hoe simpel het eigenlijk is als je anders naar gebeurtenissen kijkt. En jou kijk verandert al na het volgen van het webinar. Echter, in een uur is maar een beperkte hoeveelheid informatie te geven. Wanneer je meer wilt leren en toepassen in je leven, dan krijg je in het webinar, ongeveer aan het einde, een aanbod. Daar kun je gebruik van maken als je vindt dat dit bij je past.

Privacy Policy