Iedereen leeft met een mate van onzekerheid. De één laat zich er meer door beïnvloeden dan de ander. Dat gebeurt bewust en onbewust. Dus weten we vaak niet dat we bepaalde keuzes maken uit onzekerheid.

Deze training is voor vrouwen die hun leven goed op orde hebben, maar merken dat ze toch twijfelen over zichzelf. Of zich onzeker voelen en zich daardoor laten leiden.

Dit ga je leren in de training

In deze training behandel ik wat onzekerheid nu eigenlijk is en zul je herkennen in hoeverre onzekerheid jouw leven beïnvloedt. Ik neem je mee naar je Innerlijke wereld.  Als je deze gaat begrijpen, brengt dat direct helderheid en inzicht in je leven. Daardoor kom je beter in je vel te zitten. Je krijgt waardevolle kennis en handige tips die je direct kunt toepassen.

  • Zeg je soms ‘ja’, terwijl je ‘nee’ bedoelt? En vraag je je vervolgens af hoe je dat toch kon doen? In deze training leer je hoe je direct stopt met pleasen zonder schuldgevoel
  • Wanneer iets in ons leven gebeurt (‘trigger’), reageren we vaak onbewust. Wij gebruiken steeds dezelfde tactieken waarvan we denken dat die ons helpen. Maar het omgekeerde is waar. Dus ontdek wie je echt bent en Ontdek welke triggers jouw geluk in de weg staan
  • Soms roepen situaties negatieve gedachtes op. Je hoofd blijft maar malen. “Je moet niet zo negatief denken” is dan een leuk advies. Maar waar komen die negatieve gedachten vandaan? En beter nog: hoe kom je ervan af? Waarom positief denken niet werkt (en ook niet hoeft)
  • Je kunt jezelf programmeren. Met één makkelijke zin zorg je dat je voortaan zelf je keuzes maakt, die zorgt dat je ruimte krijgt. Kijk mijn online training “Bevrijd van onzekerheid” alleen al voor Die éne tip die je leven direct verandert

Neem afscheid van je onzekerheid met mijn gratis online training

De training duurt een uur en je krijg direct toegang tot de training. Daarnaast krijg je ook een email met een  link, zodat je ook op een later tijdstip kunt kijken.

Online training door Ivette Bakker, Trainer Innerlijke Communicatie

kfi7cqjxowa9sn5qccaa (1)
Expert Innerlijke Communicatie

“De meeste mensen zetten onzekerheid om in problemen. Leer onzekerheid in mogelijkheden om te zetten” – Ivette

Mijn missie is om vrouwen te helpen bewuste keuzes te maken in het leven en sterker te worden. Door middel van mijn ontwikkelde S.T.E.R.K. methode adviseer ik andere vrouwen om een goede relatie met zichzelf te krijgen. Zelfs als het lastig wordt, je je eenzaam voelt of denkt dat echt niemand op je zit te wachten, dan nog leer je te blijven staan en een waardevolle relatie met jezelf te houden.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik me inschrijf voor deze training?

Na inschrijving kan je direct de training bekijken. Je kunt de training ook stopzetten en terugspoelen. Je krijgt ook een email met hierin de link zodat je zo vaak kunt kijken als je wilt.

Daarnaast krijg je nog wat mails, bijvoorbeeld hoe je de training vond en of je nog vragen hebt. Dit helpt jou om de info zo goed mogelijk toe te passen in je leven.

Wat ga ik leren met deze online training?

De onderwerpen die behandeld worden, zijn bovenaan deze pagina genoemd. Maar je gaat nog veel meer leren. Je krijgt handvatten die je direct kunt toepassen zodat je je niet meer laat leiden door je onzekerheid.
Je gaat bijvoorbeeld ook leren hoe je brein werkt, het verschil tussen mannen en vrouwen en hoe je meer rust in je hoofd krijgt. Dus zeker de moeite waard om te kijken.